Diensten

IMG_4372

WATER EN GAS INSTALLATIES

Het aanleggen van water- of gas installatie is specialistisch werk. Wij zorgen ervoor dat de installatie netjes, lekdicht en bovenal veilig wordt aangelegd. Ook het verleggen en repareren van leidingen is bij ons in goede handen.

image0

DAKBEDEKKING, ZINK, KOPER EN LOOD WERKEN

Eén van onze specialiteiten is dakbedekking. Wij plaatsen zowel platte als hellende daken en zijn ervaren met het leggen van daken met bitumen, kunststof, lood, koper en zink.
Naast het plaatsen, repareren of vernieuwen van het dak, plaatsen en renoveren wij ook hemelwaterafvoersystemen. Wij werken hierbij met de materialen zink, koper en PVC.
vloerverwarming weesp

Centrale verwarming

Centrale verwarming zorgt voor een comfort in uw hele huis. Van der Werf installatietechniek levert en installeert centrale verwarming in allerlei uitvoeringen. Bijvoorbeeld de cv ketel met radiatoren, vloerverwarming en wandverwarming maar ook de lokale verwarming zoals een haard of een kachel.

warmtepomp weesp

Duurzaam

Duurzaamheid staat tegenwoordig meer centraal bij consumenten. Steeds meer consumenten kiezen ervoor om thuis energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt via onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte. Wilt u ook kiezen voor duurzame energie oplossingen, helpen wij u graag verder.